Over ons

Wij zijn ISEEYOU, en wij zorgen ervoor dat jij zicht hebt op wat er gebeurt rondom je bedrijf—letterlijk.
Niels van Rijsingen

Niels van Rijsingen

Met gespecialiseerde mobiele oplossingen in de beveiligingstechniek geven we je een extra paar ogen dat altijd aanstaat. Voor je bouwterrein, leegstaande panden, parkeerplaatsen, buitenopslagplaatsen, havens, terreinen in de agrarische sector en meer. Heb je een uitdaging voor ons voor een mobiele oplossing? Kom maar op.

Het team achter de techniek

ISEEYOU werd in 2018 opgericht door Niels van Rijsingen, die nog steeds trots algemeen directeur en eigenaar is. Zijn ervaring uit de bouwsector leerde hem dat mobiele en flexibele beveiligingstechniek geen overbodige luxe is. Dat resulteerde in het creëren van gerichte oplossingen, zoals een cameramast die letterlijk met kop en schouders boven de rest uitsteekt.
 

Waar we extra trots op zijn!

Door écht te luisteren naar de behoeftes van onze klanten is in oktober 2020 de Smart Generator geboren. Een generator met een minimale CO2-uitstoot. Zo laag zelfs, dat we deze hebben mogen bekronen met een greenlabel.
Maar daar bleef het niet bij.
Door de verschillende aspecten van onze kennis en ervaring te mixen, hebben we ook de beveiligde zeecontainer 2.0 op de markt kunnen brengen: uitgerust met de nieuwste technieken en daardoor overal inzetbaar. Zo beschikt hij over een eigen camera en alarmsysteem en kan 24/7 op zijn eigen solar oplossing draaien.
Benieuwd wat onze volgende innovatie is? Vertel ons waar je behoefte aan hebt!
Waarom kiezen voor I See You?

"AL MEER DAN 700 GESLAAGDE PROJECTEN"

Videowagen van I See You
Bedrijfshal van I See You
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.