Onze oplossingen

Met onze masten komen wij overal Fort Knox brengen!

OVERAL INZETBAAR

We have eyes everywhere. Onze mobiele cameramasten zijn overal inzetbaar, zelfs als er geen 230 v aanwezig is, dankzij onze zelf ontwikkelde Smart Generator. Inclusief greenlabel, uiteraard.

OPNAMECAPACITEIT

Onze cameraoplossingen nemen 24/7 op, tot maximaal 28 dagen. Daarna overschrijven ze automatisch de beelden aan de achterkant.

HD-KWALITEIT

Je hebt niks aan wazige beelden. Onze camerasystemen leveren haarscherpe, full-HD beeldkwaliteit, en geven dus haarscherp beeld. Met onze PTZ-camera’s kan er tot 300 meter ingezoomd worden, en scherp ja!

MELDKAMER

Volledig volgens de regels van de WPBR zijn al onze cameraoplossingen gekoppeld aan een officiële Particuliere Alarmcentrale.

Mobiele cameramast

Terreinbewaking moet goed en zichtbaar zijn.
Wanneer op sommige panden camerabewaking gemonteerd moet worden, wordt er wel eens gezegd: “We gaan er geen Fort Knox van maken”. Met onze masten komen wij overal Fort Knox brengen!

Dit moet je weten over onze mobiele cameramast

De masten zijn maar liefst 8 meter hoog
Mast beschikt over 2 professionele PTZ-camera's
Full-HD beeld zowel voor de klant als voor de meldkamer
Camera's zijn bestuurbaar
Zoomrange van maar liefst 300 meter met behoud van herkenning
Handmatig of op tijdschema wordt het alarmsysteem geactiveerd en kan er detectie plaatsvinden. Deze detectie, of alarmering gaat naar een officiële PAC (Particuliere Alarmcentrale) waar direct de beelden worden opengezet en kunnen onze centralisten de beelden beoordelen.

Bij onraad wordt de beveiliging aangestuurd, maar is er onbevoegd iemand op het terrein, dan gaan de beelden door naar de meldkamer van de politie en worden deze direct met een Prio 1 melding aangestuurd.

De beelden van onze systemen worden 24/7 opgenomen, met een maximum van 28 dagen, waarna ze automatisch overschreven worden. Wanneer systemen op eigen terrein of afgebakend terrein staan krijgen onze klanten een gratis meekijkaccount. Hiermee kan op afstand ingekeken worden, en is onze mast een verlengstuk voor iedere projectleider, uitvoerder, aannemer of eindklant.

Mobiele beveiligde zeecontainer

Onze mobiele beveiligde zeecontainers zijn volledig geprepareerd en voldoen aan de strengste eisen om waardevolle goederen veilig op te slaan en vervoeren.

Dat kan ook duurzaam. Onze zeecontainer beschikt over 6 zonnepanelen op het dak. Aan de binnenkant bevindt zich een duurzaam accupack zodat de container volledig standalone kan draaien en ingezet kan worden.

Door onze Smart Generator hier aan te koppelen kunnen elektrische machines ‘s nachts worden opgeladen, om in de ochtend weer operationeel te zijn.

Aan zowel de binnen al buitenzijde zitten camera’s en een alarmsysteem om de goederen binnenin goed te beveiligen. Bij een inbraak of poging daartoe, gaat er een doormelding naar de meldkamer en wordt politie en/of beveiliging ter plaatse gestuurd.

Smart Generator

Onze smart generator is er een van de nieuwste generatie. Door zijn zuinige motor is het verbruik minimaal. Door dit te combineren met de nieuwste technieken in de opslag van stroom is ons systeem vrijwel CO2-neutraal.

Sterker nog, door de nieuwste soort accu’s en de juiste en nieuwste technologie aan boord verbruikt ons systeem zo weinig brandstof dat we een greenlabel hebben ontvangen.

Hiermee is onze smart generator inzetbaar op alle bouwterreinen en conformeren wij ons aan de nieuwe wet- en regelgeving om CO2 terug te dringen, en de algehele uitstoot te minimaliseren.

Videowagen van I See You
Niels van Rijsingen met containerbeveiliging
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.