Mobiele camerabeveiliging huren

Voor mobiele camerabeveiliging op locatie ben je bij ISEEYOU aan het juiste adres. We hebben ons namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van tijdelijke beveiligingscamera’s die geschikt zijn voor veel verschillende doeleinden. Op festivals en evenementen bijvoorbeeld, is het noodzakelijk om het gehele terrein in de gaten te kunnen houden. En ook op bouwterreinen, tijdelijke opslagplaatsen of bij leegstaande panden kan mobiele camerabeveiliging nodig zijn, zeker om inbraak of vandalisme te voorkomen. Camera’s schrikken namelijk af, waardoor in veel gevallen fysiek ingrijpen niet nodig is. Is dat echter wel het geval? Dan is het goed om te weten dat onze mobiele beveiligingscamera’s te koppelen zijn aan een meldkamer. Daardoor kan direct actie worden ondernomen bij het waarnemen van (mogelijke) incidenten of dreigingen.

Bel direct voor informatie06 13806968Offerte aanvragen

Mobiele beveiligingscamera op locatie

Wat voor terrein je ook tijdelijk wilt bewaken, wij zorgen tegen een aantrekkelijke prijs voor de mobiele beveiligingscamera(s) en de installatie daarvan. Zo’n camera kan bijvoorbeeld worden bevestigd aan een wand of plafond, maar we kunnen tevens onze eigen cameramasten meenemen. Voor elk terrein en voor elke situatie is er een geschikte oplossing, binnenkort zelfs als er geen stroom aanwezig is. Bij ISEEYOU werken we op dit moment namelijk aan ons zelf ontwikkelde systeem, waarbij we middels een smart generator stroom opwekken. Met deze zelf opgewekte stroom worden vervolgens de beveiligingscamera’s gevoed, waardoor we de werking ervan te allen tijde kunnen garanderen. Door deze CO2 neutrale aanpak kunnen we binnenkort een energiezuinige cameramast op locatie leveren en bedrijven zelfs de mogelijkheid bieden er hun eigen gebruikersspanning vanaf te halen.

Mobiele cameramasten van I-See-You

Wat kost camerabeveiliging op locatie?

Camerabeveiliging op locatie is altijd maatwerk dus kunnen we geen standaard prijzen noemen voor onze mobiele beveiligingscamera’s. Als je een offerte op maat aanvraagt bespreken we de wensen en eisen en analyseren we het terrein dat beveiligd moet worden. Aan de hand daarvan ontvang je een offerte voor de verhuur van mobiele videocamera’s, welke altijd inclusief installatie is. Eventuele extra diensten (zoals het gebruik van een meldkamer) kunnen ook worden meegnomen in de offerte. We denken altijd actief met onze klanten mee om het terrein of object zo optimaal mogelijk te overzien, of het nu een festivalterrein, parkeerplaats, leegstaand pand of mobiele werkplek is en dat tegen zeer acceptabele kosten.

Volledig mobiel systeem cameratoezicht op evenement

We zijn werkzaam door het hele land, van Brabant en Gelderland tot aan Zuid-Holland en Limburg. In alle onderstaande plaatsen hebben we reeds tijdelijke, mobiele beveiligingscamera's mogen plaatsen, en zo al vele terreinen van een optimale beveiliging mogen voorzien.

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Valkenswaard


Waarom kiezen voor I See You?

"AL MEER DAN 700 GESLAAGDE PROJECTEN"

Videowagen van I See You
Bedrijfshal van I See You
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.