Mobiele camerabewaking op locatie huren

Bij ISEEYOU zijn we gespecialiseerd in mobiele camerabewaking voor allerlei verschillende doeleinden. Onze tijdelijke camera units kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor het bewaken van parkeerplaatsen, agrarische terreinen, havens, objecten, leegstaande panden en opslagplaatsen. Daarnaast lenen ze zich door hun tijdelijke karakter ook uitstekend voor de toepassing op festivals en andere evenementen. De installatie van de camera's nemen we je volledig uit handen, waarbij we altijd actief met je meedenken voor een zo goed mogelijke camerabewaking op het gehele terrein. Onze bewakingscamera’s zijn altijd voorzien van de beste full HD-camera’s, die een superscherp en helder beeld geven, zelfs gedurende de nacht. Zo weet je zeker dat je een volledig beeld krijgt van de situatie en niets over het hoofd ziet. En wil je direct actie kunnen ondernemen bij eventuele calamiteiten? Dan is het goed om te weten dat al onze camera’s te koppelen zijn aan een meldkamer, voor een zo groot mogelijk gevoel van veiligheid.

Bel direct voor informatie06 13806968Offerte aanvragen

De voordelen van een tijdelijke bewakingscamera

Camerabewaking is in veel gevallen een noodzakelijk kwaad, want het kan misdrijven zowel voorkomen als registreren. Denk bijvoorbeeld aan misdrijven zoals vandalisme en diefstal. Met een bewakingscamera kun je ongenode gasten afschrikken en daarmee voorkomen dat er schade aan het terrein of object wordt aangebracht. Daarnaast kunnen onze mobiele bewakingscamera’s je helpen het terrein constant in de gaten te houden, wat bij evenementen en festivals natuurlijk enorm belangrijk is. Door deze op strategische plekken in te zetten kan er snel ingegrepen worden bij calamiteiten en worden strafbare feiten zoals mishandeling of zakkenrollerij geregistreerd. Camerabewaking is onmisbaar bij ingangen, doorgangen, rondom toiletten en op parkeerplaatsen.

Volledig mobiel systeem cameratoezicht op evenement

Wat kost tijdelijke camerabewaking?

Onze mobiele camerabewaking is altijd maatwerk. Elk terrein is immers anders en bij elk evenement komen weer andere risico’s kijken. De kosten voor tijdelijke camerabewaking zijn dan ook van veel factoren afhankelijk die we uiteraard graag met je bespreken. We analyseren de omgeving en de risico’s en beslissen op basis daarvan samen waar de camera’s worden geplaatst en hoe deze worden bevestigd. Dit kan aan wanden en plafonds, maar ook aan onze eigen cameramasten. Deze zijn maar liefst 8 meter hoog en hebben (bij goed weer) een bereik van 300 meter. Heb je tijdelijke camerabewaking op locatie nodig? Vraag dan via onze website gemakkelijk een offerte aan, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie en een passend aanbod.

Installatie voor tijdelijk cameratoezicht containerterrein

Wat is ons werkgebied?

We hebben onze diensten reeds in vele steden mogen leveren, waaronder in:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Valkenswaard

Of je nu bewakingscamera's wilt huren in Gelderland, Brabant of in een uithoek van Limburg of Zuid-Holland, bij ISEEYOU staan we door het hele land voor je klaar met uitsluitend de allerbeste apparatuur.


Waarom kiezen voor I See You?

"AL MEER DAN 700 GESLAAGDE PROJECTEN"

Videowagen van I See You
Bedrijfshal van I See You
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.