Alarmsystemen en camera’s in en rondom woonhuizen

Woonkamer met bewegingsdetector met ingebouwde camera en een aparte beveiligingscamera

Alarmsystemen en camera’s in en rondom woonhuizen

De installatie van een alarmsysteem aan huis is een slimme manier om de veiligheid van je gezin en eigendommen te kunnen waarborgen. Het zorgt er immers voor dat je altijd zicht hebt op je woning, ook als je niet thuis bent. Overweeg je om je woning te beveiligen door middel van een alarmsysteem met camera’s? ISEEYOU kan je hierbij helpen. Naast alarmsystemen voor bedrijven, verkopen wij namelijk ook beveiligingspakketten voor particulieren. Deze pakketten bestaan uit een basisstation en meerdere zogeheten pirren. Ze zijn zeer gemakkelijk te monteren en perfect voor de beveiliging van een woonhuis. En dat is niet het enige pluspunt van onze systemen. In dit artikel lees je waarom veel particulieren kiezen voor een alarmsysteem van ISEEYOU.

De alarmsystemen zijn gemakkelijk uit te breiden

Twijfel je of een alarmsysteem echt nodig is voor jouw woning? Dan raden we je aan om klein te beginnen. Dat gaat gelukkig heel makkelijk met onze alarmsysteem pakketten. Begin met het draadloze basisstation met meerdere pirren. Een pir is een infrarood sensor die gebruikt wordt om bewegingen te detecteren. Merk je vervolgens dat je behoefte hebt aan (live) beelden bij de gedetecteerde bewegingen? Dan kun je het systeem gemakkelijk uitbreiden met één of meerdere camera’s. Onze camera’s zijn zowel binnen- als buitenshuis te plaatsen. Deze nieuwe onderdelen van je beveiliging maak je gemakkelijk onderdeel van het bestaande systeem, waardoor alles op elkaar is afgestemd.

Controlepaneel Ajax alarmsysteem in standby stand
Controlepaneel Ajax alarmsysteem actief en verlicht

De alarmsystemen kun je op afstand instellen en besturen

Je installeert een alarmsysteem natuurlijk vooral om ervoor te zorgen dat je je woning veilig onbemand achter kunt laten. Het is dus niet praktisch om een alarmsysteem te kopen waarbij je alle aanpassingen handmatig zult moeten uitvoeren. Dat begrijpen wij maar al te goed. Onze alarmsystemen maken daarom gebruik van een digitaal bedienpaneel, die je kunt besturen via je smartphone. Zo kun je jouw alarmsysteem op afstand in- en uitschakelen en heb je altijd zicht op de huidige status van het alarm. Dit alles maakt onze alarmsystemen zeer flexibel en zorgt ervoor dat je woning 24/7 optimaal is beveiligd.

Live beelden te zien via je smartphone

We kennen allemaal de ouderwetse camerasystemen met beelden die je alleen kunt bekijken op grote videoschermen. Onze alarmsystemen zijn gelukkig een stuk moderner en geven scherper en meer helder beeld. Wanneer je ervoor kiest om een camera aan je basisstation te koppelen, kun je de live beelden gemakkelijk volgen op je smartphone. Constateert de pir een onverwachte beweging? Dan kan hij direct een alarm doorsturen naar je smartphone. Zo weet jij direct wat er in of rondom je woning gebeurt. ISEEYOU biedt je tevens de mogelijkheid om een directe koppeling naar de meldkamer te maken. Er kunnen bovendien meerdere smartphones worden gekoppeld aan één alarmsysteem, zodat ook je partner vanaf iedere locatie jullie woning kan bekijken en controleren.

Beveiligingscamera buiten bij woonhuis

Of je de camera’s nu binnen- of buitenshuis hangt: met een alarmsysteem van ISEEYOU zorg je ervoor dat jouw woning optimaal is beveiligd. Zo kun je voortaan zonder zorgen van huis.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op.