Drie redenen om een mobiele bio-solar-hybride generator te huren bij ISEEYOU

Volledig mobiel systeem cameratoezicht op evenement

Drie redenen om een mobiele bio-solar-hybride generator te huren bij ISEEYOU

Wil je een tijdelijke stroomvoorziening aanleggen op een bouw of festivalterrein? Dan is het huren van een stroomaggregaat vaak de beste oplossing. Hiermee kun je snel en gemakkelijk het terrein van de nodige elektriciteit voorzien. ISEEYOU verhuurt mobiele bio-solar-hybride generatoren van de hoogste kwaliteit. Of je nu een aggregaat zoekt voor één dag of voor meerdere maanden: wij zorgen voor een sterke energievoorziening. Maar de kwaliteit van onze aggregaten is niet de enige reden waarom zoveel mensen een generator huren bij ISEEYOU. Ben jij benieuwd naar de andere redenen? We zetten ze graag voor je op een rij.

Bio-solar-hybride generatoren zijn de meest duurzame optie

Bij ISEEYOU staat duurzaamheid hoog in het vaandel en houden we de ontwikkelingen omtrent milieuvriendelijke oplossingen nauwlettend in de gaten. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn dan ook de nieuwste innovatie op het gebied van duurzaam stroom opwekken. Het systeem van deze aggregaten maakt gebruik van niet één, maar twee batterijen: een bio-diesel batterij en een batterij op zonne-energie. Het overgrote deel van de elektriciteit zal dus kunnen worden opgewekt met de zon. Schijnt de zon niet? Dan schakelt het systeem automatisch over naar de ingebouwde bio-diesel batterij. Zo ben je verzekerd van een sterke energievoorziening op elk moment van de dag.

Camerabewaking festival toegangspoortjes

ISEEYOU heeft hybride generatoren van verschillende vermogens

Ieder terrein heeft andere eisen wat betreft generatoren. Ben je op zoek naar een generator voor de bouwplaats? Dan gebruik je de stroom hoogstwaarschijnlijk alleen voor het gebruik van technisch gereedschap en heb je in de meeste gevallen voldoende aan een klein aggregaat. Ben je op zoek naar generatoren om een volledig festivalterrein van stroom te voorzien? Dan is het verstandig om te kiezen voor echte krachtpatsers. Wat je behoeften ook zijn: met een breed aanbod aan generatoren (van 60kVA tot 250kVA) heeft ISEEYOU een passende generator voor ieder terrein.

I-See-You mobiele camera-beveiliging apparatuur op Scania vrachtwagen

Persoonlijk advies voor elke situatie

Wanneer je niet over de benodigde technische kennis beschikt, kan het opbouwen van een mobiele stroomvoorziening behoorlijk ingewikkeld zijn. Wij begrijpen dat maar al te goed. Naast het verhuren van mobiele generatoren staan we ook voor je klaar met persoonlijk advies. Weet jij niet precies hoeveel stroom je denkt nodig te hebben of twijfel je over het aantal generatoren dat je wilt verspreiden over het terrein? Ons gespecialiseerde team kan je helpen. Leg ons je plannen voor, en wij geven je een gedegen advies gebaseerd op onze jarenlange ervaring in het vak. Hierbij houden we niet alleen rekening met het terrein en de wensen, maar ook met je budget. En op de dag van de verhuur zelf, komen wij de generatoren aansluiten, zodat jij bent verzekerd van een mobiele stroomvoorziening die naar behoren werkt.

Ben jij enthousiast geworden over het huren van onze duurzame, kwalitatieve en mobiele generatoren? Dan horen wij graag van je!

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op.