Mobiele cameramasten voor een efficiënte beveiliging van elk type terrein

Camerabewaking festival toegangspoortjes

Mobiele cameramasten voor een efficiënte beveiliging van elk type terrein

Heb je een groot terrein dat beveiliging nodig heeft? Dan is camerabeveiliging in de meeste gevallen de beste optie. Grote terreinen zijn namelijk vaak moeilijk te overzien en camerabeveiliging kan ervoor zorgen dat je toch overal zicht op hebt: zelfs op de kleinste plekjes! ISEEYOU maakt camerabeveiliging nóg efficiënter met onze mobiele cameramasten. Deze kunnen op alle plekken op het terrein worden geplaatst en te allen tijde worden verplaatst. De mobiliteit van onze masten zorgt er tevens voor dat ze geschikt zijn voor zowel permanente als tijdelijke plaatsing. Hieronder vind je een greep uit het soort terreinen dat wij momenteel mogen beveiligen. Staat jouw type terrein er niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op. De kans is groot dat we ook jouw terrein van mobiele camerabeveiliging kunnen voorzien!

Mobiele cameramasten voor een evenement terreinen

Festivals, kermissen, kerstmarkten en foodfestivals: het zijn allemaal tijdelijke evenementen die veelal plaatsvinden op grote terreinen. Om deze evenementen veilig te laten verlopen is goede camerabeveiliging natuurlijk van groot belang. Mobiele cameramasten zorgen ervoor dat de beveiligers overzicht houden over het volledige terrein. ISEEYOU helpt veel organisatoren met het opzetten van een overzichtelijk plan, waarbij we ervoor zorgen dat het volledige terrein goed in beeld kan worden gebracht. Ons professionele team komt de camera’s plaatsen en na het evenement ook weer weghalen. Zo heb je als organisator nergens omkijken naar en kun je je volledig focussen op de andere aspecten van de organisatie.

Tijdelijk cameratoezicht evenemententerrein

Mobiele camerabewaking op bedrijfsterreinen

Bedrijfsterreinen zijn er in veel verschillende vormen en maten. Sommigen staan ’s nachts leeg en weer anderen worden gebruikt als opslagplaats voor belangrijk materiaal. In sommige gevallen worden bedrijfsterreinen zelfs gebruikt als parkeerplaats voor bijvoorbeeld heftrucks of vrachtwagens. Waar je jouw terrein ook voor gebruikt: goede beveiliging is van onschatbare waarde. Uit onderzoek is gebleken dat camerabeveiliging één van de meest effectieve manieren is om vandalen en criminelen af te schrikken. Door de camerabeveiliging van je bedrijfspand te combineren met cameramasten op en rondom het terrein, zorg je ervoor dat je alles goed in de gaten kunt houden. Ook wanneer je zelf niet op de zaak aanwezig bent. De meeste bedrijfsterreinen vereisen permanente beveiliging, maar ook hierbij kan de mobiliteit van onze cameramasten een voordeel zijn. Zo kunnen de stand van de camera’s te allen tijde aanpassen, bijvoorbeeld wanneer de opzet verandert of wanneer het terrein wordt uitgebreid.

Mobiele camerabeveiliging op werkplaats

Bouwterreinen of leegstaande panden beveiligen met mobiele camera’s

Bij bouwterreinen en leegstaande panden denk je misschien niet zo snel aan camerabeveiliging als bij bovenstaande terreinen, maar vergis je niet! De kans op inbraken mag dan misschien aanzienlijk lager zijn, de kans op vandalisme daarentegen is aanzienlijk groot. Zichtbare camerabeveiliging kan ervoor zorgen dat vandalen zich wel twee keer bedenken voordat ze überhaupt het terrein betreden. Of het nu een tijdelijk bouwterrein betreft of een semi-permanent leegstaand terrein: de mobiele cameramasten van ISEEYOU bieden de nodige camerabeveiliging voor zolang als het nodig is. Door de camera’s op de juiste plaatsen te installeren, zorgen we ervoor dat niemand ongezien het terrein kan betreden. En worden de woningen of het pand op het terrein opgeleverd? Dan komen wij de mobiele cameramasten ook weer weghalen.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op.