De voordelen van het gebruik van beveiligde zeecontainers voor opslag

Niels van Rijsingen met containerbeveiliging

De voordelen van het gebruik van beveiligde zeecontainers voor opslag

Moet jij je spullen (tijdelijk) ergens opslaan, bijvoorbeeld omdat je gaat verbouwen? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een veilige opslagplaats. Zelfs wanneer je jouw spullen niet gebruikt, is het immers belangrijk dat ze veilig kunnen worden opgeborgen. Veel mensen huren daarom een opslagbox. Deze boxen zijn groot van stuk en staan vaak in een beveiligde omgeving. Toch is het huren van een opslagbox niet direct de beste keuze. Er zitten namelijk ook veel nadelen aan, zoals de reistijd tussen je huis en de opslagplaats. Gelukkig zijn er ook alternatieven. Zo kun je bij ISEEYOU bijvoorbeeld zeecontainers huren. Ben jij benieuwd naar de voordelen van het gebruik van een beveiligde zeecontainer voor opslag? Lees dan vooral verder, want wij zetten ze graag voor je op een rij.

Zeecontainers voor opslag zijn zeer sterk

Zeecontainers zijn speciaal ontworpen om spullen gemakkelijk te kunnen vervoeren via schepen of vrachtwagens. De wanden van een zeecontainer zijn gemaakt van zogenoemd cortenstaal. Dit is een ijzer waaraan koper, nikkel, silicium en chroom zijn toegevoegd. Cortenstaal staat alom bekend als één van de sterkste staalsoorten. Het gebruik van deze sterke materialen maakt dat een zeecontainer niet alleen perfect is voor het transporteren van goederen, maar ook voor het opslaan van spullen. Het zorgt er namelijk voor dat jouw spullen optimaal zijn beschermd. Niet alleen tegen inbrekers, maar ook tegen andere invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan vocht, blikseminslagen of UV-stralen. Het maakt niet uit hoelang je de spullen in de opslag moet bewaren: ze blijven in onze zeecontainers zo goed als nieuw.

Camera I See You beveiliging in container

Zeecontainers zijn voorzien van camerabeveiliging

Bewaar jij je spullen in een opslagbox? Dan worden ze niet of nauwelijks bewaakt. Zelfs bij de opslagplaatsen die camerabeveiliging aanbieden, zijn de camera’s uitsluitend aan de buitenkant van de boxen geplaatst. Je kunt dus niet zien wat er met je spullen gebeurt. Om je spullen beter te beveiligen, kun je ze beter opslaan in een beveiligde zeecontainer. De zeecontainers van ISEEYOU zijn bijvoorbeeld voorzien van meerdere camera’s, aan zowel de buiten- als de binnenkant. Onze containers zijn tevens uitgerust met een alarmsysteem. Wordt er een onverwachte beweging geconstateerd? Dan wordt er direct een melding gemaakt aan de controlekamer. Zo zorgen we ervoor dat jouw spullen optimaal zijn beschermd, zelfs wanneer je zelf niet in de buurt bent.

Zeecontainers zijn verplaatsbaar

Bij de meeste opslagboxen ben je gebonden aan een bepaalde plek. Dit betekent dat wanneer je iets uit de opslag wilt halen of juist in de opslag wilt opbergen, je hiervoor vaak een stukje zult moeten reizen. Hoe ver dat is, is afhankelijk van de afstand tussen jou en de opslagbox. Wij begrijpen dat dit niet écht een veilig gevoel geeft, zeker niet wanneer je belangrijke of kostbare spullen in de opslag hebt liggen. Onze zeecontainers zijn daarom mobiel. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de zeecontainer tijdelijk in je achtertuin te plaatsen. Op deze manier heb je al jouw spullen altijd bij de hand.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op.