Waarom kiezen voor ISEEYOU?

I-See-You mobiele camera-beveiliging apparatuur op Scania vrachtwagen

Waarom kiezen voor ISEEYOU?

Niels van Rijsingen - I-See-You

ISEEYOU is een toonaangevend bedrijf op het gebied van veiligheid en beveiliging. Wij specialiseren ons in het plaatsen van mobiele camerabewaking. Onze klantenkring varieert van bedrijven die hun terrein willen beveiligen tot organisaties van grote festivals. De cameramasten die wij plaatsen zijn overal inzetbaar en snel te plaatsen. Ben jij benieuwd welke voordelen een samenwerking met ISEEYOU nog meer kan hebben? Lees dan vooral verder. In dit artikel leggen we je graag uit waarom onze klanten al vele jaren voor ons kiezen.

ISEEYOU biedt camerabeveiliging voor een goede prijs

Veel van onze klanten klopten bij ons aan met de gedachte een fortuin kwijt te zijn om hun bedrijf of festivalterrein te laten beveiligen. Gelukkig hoeft dat helemaal niet. ISEEYOU biedt de beste camerabeveiliging voor een scherpe prijs. Wij begrijpen dat iedere klant zijn eigen wensen heeft. Een festivalterrein zal bijvoorbeeld veel meer beveiligingscamera’s nodig hebben dan een kantoorgebouw. Om iedere klant van de beste beveiliging te kunnen voorzien, gaan we graag eerst met de klant in gesprek. Wat zijn de beveiligingswensen en hoeveel camera’s zijn hiervoor nodig? Met onze jarenlange ervaring kunnen we snel een passende aanpak bedenken. Door deze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat geen van onze klanten teveel betaalt.

De duurzaamheid van onze camerabeveiliging

Om onze cameramasten te laten werken, moeten ze worden aangesloten op een stroomnetwerk. Wij vinden het echter ook zeer belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen voor het milieu. Daarom lopen onze camera’s meestal op een Smart Generator. Deze generator is de nieuwste in zijn soort, heeft een minimale CO2-uitstoot en beschikt over het Green Label. Door de cameramast op deze Smart Generator aan te sluiten ben je niet alleen milieubewust bezig, maar zijn de camera’s ook onafhankelijk van stroom op de locatie. Dit is erg handig voor plaatsing op bijvoorbeeld festivalterreinen.

Mobiele camerabeveiliging op werkplaats

Camerabeelden in full-HD kwaliteit

We kennen allemaal de onscherpe camerabeelden die je op televisie voorbij ziet komen. Daar heb je natuurlijk niets aan wanneer er zich iets heeft voorgevallen. Wanneer je je camerabeveiliging uit handen geeft aan ISEEYOU, ben je altijd verzekerd van camerabeelden van de hoogste kwaliteit. Zo beschikken al onze camerasystemen over beeld in full-HD kwaliteit. Daarnaast kan je met onze PTZ-camera’s ook tot wel 300 meter inzoomen zonder beeldkwaliteit te verliezen.

De flexibiteit van onze cameramasten

Wij kunnen ieder terrein van de juiste camerabeveiliging voorzien. Onze cameramasten zijn namelijk zeer gemakkelijk en snel te plaatsen. Ben jij de organisator van een groot festival? Dan komen we graag het volledige terrein voorzien van camerabeveiliging, zodat jij de veiligheid van je bezoekers kunt garanderen. Wanneer het festival ten einde is gekomen, halen we de cameramasten weer op. Uiteraard zijn onze cameramasten ook zeer geschikt voor langer gebruik, bijvoorbeeld als permanente beveiliging bij een kantoorgebouw of bedrijventerrein. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op.