Beveiligde mobiele werkplaats

Levert jouw bedrijf werkzaamheden die niet perse gebonden zijn aan een locatie, zoals in de bouw het geval is? Dan is het in veel gevallen nodig om daar een beveiligde mobiele werkplaats van te maken. Projecten in ontwikkeling zijn namelijk gevoelig voor, onder andere, diefstal en vandalisme en door gebruik te maken van een beveiligde mobiele werkplaats wordt dat een stuk lastiger. Bij ISEEYOU zijn we gespecialiseerd in het installeren van mobiele camera-apparatuur, die 24 uur per dag, 7 dagen per week registreert wat er in en rondom de werkplaats gebeurt. Voor het creëren van een beveiligde mobiele werkplaats kunnen we een zeecontainer dusdanig inrichten dat deze voorzien wordt van diverse camera-apparatuur, zowel aan de binnenkant als rondom aan de buitenkant. Hierdoor worden kostbare gereedschappen en kleine werktuigen 24/7 bewaakt en dat geeft een veilig gevoel. Je hebt de keuze om een dergelijke beveiligde mobiele opslag bij ons te kopen, te huren of zelfs te leasen. Neem gerust eens contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Bel direct voor informatie06 13806968Offerte aanvragen

Een goed beveiligde mobiele werkplaats of opslag

Bij ISEEYOU maken we alleen gebruik van de allerbeste apparatuur en dus van full HD-camera’s die een superscherp en helder beeld geven. Wanneer er iets is voorgevallen kunnen deze beelden gemakkelijk worden geanalyseerd en worden gezichten en voertuigen goed herkenbaar in beeld gebracht. Dit levert een goed beveiligde mobiele opslag of werkplaats op, waarbij je te allen tijde een oogje in het zeil kunt houden, ook als je niet aanwezig bent. Bovendien kunnen al onze camera’s worden gekoppeld aan een meldkamer en kan er direct passend actie worden ondernomen bij een geregistreerde beweging op het terrein. Welke actie dat precies is kan in overleg worden besloten. Wil je bijvoorbeeld dat we het direct aan je melden als we iets registreren, of heb je liever dat we een externe instantie inschakelen? Alles is mogelijk.

Mobiele camerabeveiliging op werkplaats

Flexibele mobiele camera-masten voor werkplaatsen

Voor een goed beveiligde mobiele werkplaats maken wij onder andere gebruik van speciale mobiele camera-masten. Deze zijn gemakkelijk te installeren en daardoor super flexibel in gebruik. Ze zijn naast mobiele werkplaatsen tevens in te zetten op allerlei andere locaties, denk aan bouwterreinen, een mobiele opslag en leegstaande panden. De camera’s worden door ons inclusief mast en alle benodigdheden geleverd en direct door onze experts geïnstalleerd. Een dergelijk project is altijd maatwerk en dus maken we graag een offerte op maat waarin we de prijs voor een beveiligde mobiele werkplaats helder uiteen kunnen zetten.

Duurzame mobiele beveiliging

Bij ISEEYOU maken we gebruik van een zogeheten smart generator. Dit wil zeggen dat we zo CO2 neutraal als mogelijk stroom opwekken, waar onze masten standalone op kunnen draaien. Met een draaicyclus van slechts enkele uren kunnen onze masten tot wel enkele dagen of zelfs een week draaien. Met trots kunnen we zeggen dat we op dit systeem een greenlabel hebben verkregen. Ons doel is om het systeem tevens voor bouwbedrijven in te zetten om daar hun eigen gebruikersspanning vanaf te pakken. En we zijn hard op weg om dit te realiseren!

Volledig mobiel systeem cameratoezicht op evenement

De kosten voor mobiele werkplaats beveiliging

Een cameramast voor een beveiligde mobiele werkplaats huren kan bij ISEEYOU voor een aantrekkelijke prijs. We leveren namelijk reeds professionele beveiliging aan een groot aantal klanten en kunnen daardoor super scherpe tarieven hanteren. Wil je weten wat de mogelijkheden van beveiliging zijn, of dat we met je meedenken voor de best beveiligde mobiele werkplaats of opslag? Neem dan gerust eens contact met ons op. Je ontvangt dan een passende offerte én advies op maat met betrekking tot het terrein of object in kwestie.

Ons werkgebied

Bij ISEEYOU zijn we werkzaam in het hele land, van Brabant en Gelderland tot aan Zuid-Holland en Limburg. In alle volgende steden hebben we reeds klanten mogen helpen met het realiseren van mobiele camerabeveiliging en daar hopen we de jouwe binnenkort aan toe te mogen voegen:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Valkenswaard


Waarom kiezen voor I See You?

"AL MEER DAN 700 GESLAAGDE PROJECTEN"

Videowagen van I See You
Bedrijfshal van I See You
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.