Beveiliging evenementen en festivals

Bij ISEEYOU zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van professionele mobiele camerabewaking. Onze cameramasten zijn de perfecte beveiliging op evenementen en festivals omdat deze voorzien zijn van full HD-camera’s. Deze registreren elke beweging en leggen dit op super helder en scherp beeld vast. Deze beelden kunnen desgewenst realtime door ons worden geanalyseerd. Indien nodig kan direct actie worden ondernomen, zoals bij uit de hand lopende ruzies of andere calamiteiten bijvoorbeeld. Om deze reden zijn cameramasten als evenementenbeveiliging en festivalbeveiliging uitermate geschikt omdat je immers constant het hele terrein in de gaten moet houden en snel moet kunnen ingrijpen.

Bel direct voor informatie06 13806968Offerte aanvragen

Mobiele beveiliging voor evenementen en festivals

Het beveiligen van een festival is altijd maatwerk. Om volledig in de wensen van onze klanten te voorzien analyseren we altijd het terrein en de plattegrond van het festival of evenement. Er zijn specifieke plekken die altijd goed in de gaten gehouden moeten worden, zoals ingangen, doorgangen, parkeerplaatsen en de ruimte rondom toiletten. Onze mobiele camerabeveiliging is super flexibel, wat betekent dat we op diverse wijzen camera’s kunnen ophangen. Dit kan bijvoorbeeld aan wanden of plafonds, maar ook aan onze eigen masten. Daardoor kunnen we wanneer we de beveiliging van evenementen of festivals verzorgen dit voor het gehele terrein tegelijk doen.

Camerabewaking bij toegangspoortjes festival

Camerabeveiliging met eigen stroomvoorziening

Bij ISEEYOU werken met een zeer duurzaam systeem waarbij we met onze eigen smart generator stroom opwekken waarop de masten kunnen draaien. Dit systeem is dusdanig betrouwbaar dat we kunnen garanderen dat de camera’s te allen tijde blijven draaien. Er hoeft dus ook niet perse stroom aanwezig te zijn op de locaties waar we de camera’s ophangen, want daar zorgt onze generator zelf voor. We hebben inmiddels een greenlabel certificaat verkregen voor dit systeem en we willen er in de toekomst naar toe dat bedrijven er ook hun eigen gebruikersspanning vanaf kunnen pakken.

Tijdelijk cameratoezicht evenemententerrein

De prijs voor camerabewaking op locatie

Wil je tijdelijke camerabewaking op locatie huren? Vraag dan gemakkelijk via onze website een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij kijken dan naar de opzet van het festival of evenement en hoe we het terrein zo goed mogelijk kunnen overzien met onze mobiele camera’s. Onze beveiliging is altijd maatwerk, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We zijn werkzaam door het hele land, van Brabant en Gelderland tot aan Zuid-Holland en Limburg. In alle onderstaande plaatsen hebben we reeds tijdelijke, mobiele cameramasten mogen plaatsen bij bijvoorbeeld een kermis of concert en zo al vele terreinen van een optimale beveiliging mogen voorzien:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Valkenswaard


Waarom kiezen voor I See You?

"AL MEER DAN 700 GESLAAGDE PROJECTEN"

Videowagen van I See You
Bedrijfshal van I See You
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.