Mobiele cameramasten verhuur

Bij ISEEYOU zijn we gespecialiseerd in de verhuur van mobiele cameramasten voor het beveiligen van allerhande terreinen, objecten en gelegenheden. Een mobiele cameramast op locatie kan ingezet worden om de veiligheid van bezoekers en werknemers te verhogen, bijvoorbeeld op festivals en evenementen. Onze cameramasten kunnen echter ook ingezet worden om diefstal en vandalisme te voorkomen of te registreren. Dit kan zinvol zijn op mobiele werkplaatsen, bouwterreinen, parkeerplaatsen of op agrarische terreinen.

Bel direct voor informatie06 13806968Offerte aanvragen

Waar je de tijdelijke camera unit (ook wel camerapaal genoemd) ook wilt plaatsen, het is goed om te weten dat al onze camera’s gekoppeld kunnen worden aan een meldkamer. Dit houdt in dat er een melding binnenkomt wanneer er beweging is geregistreerd en daar waar nodig altijd direct passend actie kan worden ondernomen. We kunnen bijvoorbeeld met jou contact opnemen, maar ook direct instanties zoals de politie en/of brandweer inschakelen.

Tijdelijke camera unit huren

Onze camera units zijn ontworpen om super flexibel inzetbaar te zijn. Ze zijn dan ook op diverse manieren te bevestigen (aan muren, plafonds of aan onze eigen masten) en eenvoudig te installeren. Dit maakt ze geschikt voor veel verschillende locaties, denk aan agrarische terreinen, een buitenopslag, havens en andere objecten die tijdelijke beveiliging nodig hebben.

Mobiele cameramast op locatie

Een tijdelijke camera unit huren is bovendien mogelijk door heel het land. We hebben namelijk een ontzettend groot werkgebied, van Brabant en Gelderland tot aan Zuid-Holland en Limburg. We hebben onze camera units reeds mogen leveren in:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Valkenswaard

Wat kost een tijdelijke cameramast?

Doordat een mobiele camera unit altijd maatwerk is kunnen we geen standaard prijzen voor onze cameramasten noemen. Het beveiligingsplan wordt namelijk gemaakt op basis van de locatie en de mogelijke risico’s en/of zwakke plekken. Daarom gaan we graag met je in gesprek over de gewenste cameramasten, zodat we het terrein kunnen analyseren en een plan op maat kunnen maken. We zorgen er bij grote terreinen voor dat onze camera’s gezamenlijk een zeer compleet (full HD!) beeld geven en dus dat elk hoekje in de gaten gehouden kan worden.

Camerabewaking bij toegangspoortjes festival

Om een prijs op maat te krijgen voor een tijdelijke cameramast kun je eenvoudig via deze website een offerte aanvragen. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een passend aanbod en leggen je bovendien graag uit hoe wij het terrein met behulp van onze camera units zo goed mogelijk kunnen beveiligen.


Waarom kiezen voor I See You?

"AL MEER DAN 700 GESLAAGDE PROJECTEN"

Videowagen van I See You
Bedrijfshal van I See You
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.