Containerbeveiliging op maat

Bij ISEEYOU beschikken we over beveiligde mobiele zeecontainers die zeer flexibel in te zetten zijn. We hebben deze containers volledig geprepareerd en vervolgens voorzien van zonnepanelen en een duurzaam accupack. Daardoor kunnen ze volledig standalone draaien en is er geen stroom vereist op de locatie waar je de container(s) wilt inzetten. Onze containerbeveiliging is ontworpen om diefstal van en vandalisme aan waardevolle goederen te voorkomen en zo een (tijdelijke) veilige opslag op locatie mogelijk te maken. De ingebouwde camerabewaking en het alarmsysteem zijn gekoppeld aan een meldkamer, wat niet alleen handig is in geval van inbraak, maar het werkt tevens preventief. Zo staan je machines, goederen en grondstoffen altijd veilig opgeborgen en kunnen onbevoegden er niet bij.

Bel direct voor informatie06 13806968Offerte aanvragen

Container beveiligen voor opslagdoeleinden

Beveiligde container van I-See-You

De voornaamste reden om containers te beveiligen is voor opslagdoeleinden. In onze containers staan vaak kleine werktuigen zoals graafmachines achter slot en grendel, zodat ze buiten werktijd veilig staan. Daarnaast worden de beveiligde containers ook geregeld ingezet als beveiligde opslag voor hoogwaardige goederen en elektrisch gereedschap. De 24/7 camerabewaking maakt het mogelijk om elke beweging in en rondom de container vast te leggen, waardoor direct ingegrepen kan worden bij eventuele calamiteiten, diefstal of vandalisme.

Voorkom diefstal met containerbeveiliging op maat

Onze beveiligingsoplossingen zijn altijd maatwerk en vanzelfsprekend dus ook onze containerbeveiliging. Wanneer we de beveiliging inbouwen houden we rekening met de wensen en eisen van onze klanten. Ook denken we actief mee hoe we de beveiliging zo goed mogelijk kunnen afstemmen op datgene dat je wenst op te slaan in onze containers. Misschien is het bijvoorbeeld verstandig om een losse cameramast te plaatsen op het terrein waar we de containerbeveiliging realiseren. Deze is maar liefst 8 meter hoog en kan tot wel 300 meter ver inzoomen en nog steeds een mooi en scherp beeld vastleggen.

CO2 neutrale containerbeveiliging met stroomgenerator

Door de zonnepanelen op het dak van onze containers wekken we zelf de stroom op die deze verbruikt. En het mooie; door dit systeem te koppelen aan onze smart generator kan het tevens gebruikt worden om elektrische machines op te laden. Zo staan ze in de container veilig opgeborgen en zijn ze bovendien in de ochtend weer volledig opgeladen en direct operationeel. Dit unieke concept hebben we in eigen huis ontwikkeld en is vrijwel CO2 neutraal. Daardoor hebben we een greenlabel mogen ontvangen en minimaliseren we de uitstoot om aan de nieuwste wet- en regelgeving te kunnen voldoen.

Installatie voor tijdelijk cameratoezicht containerterrein

Containerbeveiliging huren?

Wil je onze containerbeveiliging huren? Dat kan! Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor beveiliging inbouwen in onze (of je eigen) containers. Dan vertellen we je alles over de opties en waarom ons systeem zo praktisch is.

We zijn vooral werkzaam in de provincies Gelderland, Brabant, Zuid-Holland en Limburg, maar in te schakelen door het hele land. Zo hebben we reeds mobiele beveiliging op maat mogen verzorgen in onder andere onderstaande plaatsen:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Valkenswaard


Waarom kiezen voor I See You?

"AL MEER DAN 700 GESLAAGDE PROJECTEN"

Videowagen van I See You
Bedrijfshal van I See You
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.