Energiezuinige cameramast huren

Bij ISEEYOU kun je voor een scherpe prijs een energiezuinige cameramast huren. We zijn gespecialiseerd in mobiele videobewaking en nemen waar nodig 24 uur per dag, zeven dagen per week alles voor je op. Of het nu om bedrijventerreinen, objecten of een evenement gaat, onze standalone cameramast is zeer flexibel inzetbaar en bovendien energiezuinig. We werken namelijk met onze eigen smart generator, die stroom opwekt om zelfstandig cameramasten op te laten draaien. Deze smart generator maakt dat we een zelfvoorzienende cameramast kunnen leveren, waarbij je dus niet afhankelijk bent van de aanwezigheid van stroom op locatie. Naast dit praktisch oogpunt is het natuurlijk ook milieutechnisch gezien erg aantrekkelijk om een energiezuinige cameramast in te zetten. Hoe minder stroom er gebruikt wordt, des te beter immers voor het milieu. Met onze CO2 neutrale cameramast maak je een bewuste keuze en profiteer je daarnaast van het feit dat deze super flexibel in te zetten is.

Bel direct voor informatie06 13806968Offerte aanvragen

Zelfvoorzienende cameramast op locatie

Doordat onze cameramasten zelfvoorzienend zijn kunnen we ze op vrijwel alle locaties inzetten. Ze zijn bijvoorbeeld de perfecte optie voor de beveiliging van agrarische terreinen, een buitenopslag, havens, parkeerplaatsen en andere objecten. Daarnaast is zo’n slimme cameramast natuurlijk ook handig in te zetten op evenementen en festivals. Onze masten zijn maar liefst 8 meter hoog en hebben een bereik tot wel 300 meter. Daarnaast is elke slimme cameramast voorzien van een full HD-camera, die een superscherp en helder beeld geeft.

Mobiele cameramasten van I-See-You

Maatwerk mobiele CO2 neutrale cameramast

Bij ISEEYOU begrijpen we dat elke beveiligingskwestie maatwerk vereist. Daarom denken we graag met onze klanten mee om een zo optimaal mogelijk beveiligingsplan op te stellen. Of het nu voor het monitoren van een serie containers is of een mobiele werkplaats betreft, onze CO2 neutrale cameramast is overal te installeren, zowel binnen als buiten. De installatie nemen wij uiteraard volledig uit handen, waarna je er geen omkijken meer naar hebt. Indien je gebruik maakt van de meldkamer krijg je meldingen van eventuele calamiteiten of eigenaardigheden en waar nodig worden hulpdiensten direct ingeschakeld. Dit alles in overleg natuurlijk.

Installatie voor tijdelijk cameratoezicht containerterrein

Wat kost een tijdelijke slimme cameramast?

Doordat we enkel maatwerk camerabeveiliging bieden kunnen we geen vaste prijzen noemen voor het huren van onze energiezuinige cameramasten. Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt, analyseren we de aanvraag en het terrein en ontvang je een aanbod en een offerte op maat voor de zelfvoorzienende cameramast(en). Bij akkoord zullen we deze zo spoedig mogelijk en op een gewenst moment installeren.

Wil je onze slimme cameramast(en) huren? Dat is mogelijk door heel het land! We zijn voornamelijk werkzaam in Gelderland, Brabant, Zuid-Holland en Limburg, maar zijn ook zeker in te schakelen in andere provincies, oftewel in steden als:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Valkenswaard


Waarom kiezen voor I See You?

"AL MEER DAN 700 GESLAAGDE PROJECTEN"

Videowagen van I See You
Bedrijfshal van I See You
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.