Generator huren bij ISEEYOU | Mobiele stroomvoorziening voor bouwplaatsen en evenementen

Wil jij tijdelijk energie opwekken voor een festival of evenement? Dan is een generator huren vaak de beste oplossing. Onze generatoren zijn mobiel en zeer betrouwbaar, waardoor je verzekerd bent van een sterke energievoorziening gedurende het event.

Bel direct voor informatie06 13806968Offerte aanvragen

Ook bouwterreinen zijn lang niet altijd aangesloten op een stroomnet. Een stroomaggregaat huren kan dan uitkomst bieden. Het zorgt ervoor dat je zonder problemen al het nodige elektrische gereedschap kunt gebruiken. Overweeg je om een generator te huren voor een aankomend evenement of bouwplaats? Bij ISEEYOU verhuren we niet alleen de meest duurzame mobiele stroomvoorzieningen van de hoogste kwaliteit, maar houden we ook rekening met jouw budget. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van aggregaat verhuur en het opvragen van een vrijblijvende offerte.

Bio-Solar-Hybride generatoren: waarom kiezen voor mobiele stroomvoorziening?

Bij ISEEYOU vinden we het belangrijk om zo duurzaam mogelijk bezig te zijn, ook bij het opwekken van elektriciteit. We zijn daarom altijd op zoek naar de laatste innovaties op het gebied van mobiele stroomvoorzieningen. Momenteel werken we met de zogenoemde bio-solar-hybride generatoren. Deze generatoren zijn een stuk milieuvriendelijker dan de standaard diesel of hybride diesel generatoren. Een bio-solar-hybride generator is simpel gezegd een aggregaat op zonne-energie. Het innovatieve systeem zet zonlicht direct om in stroom. Schijnt de zon niet? Geen probleem, want dan schakelt de generator automatisch over van zonne-energie op batterij en uiteindelijk van batterij naar bio-diesel. Zo ben je dus dag en nacht verzekerd van voldoende elektriciteit, op de meest duurzame manier.

Groot aggregaat en mobiele cameramasten op vrachtwagen van I-See-You

Aggregaat verhuur: de verschillende mogelijkheden

Wil je een aggregaat huren? Dan is het belangrijk om te weten hoeveel stroom je ongeveer wilt opwekken. Een aggregaat heeft namelijk een bepaald vermogen. Hoe meer elektriciteit je wilt opwekken, hoe hoger dit vermogen moet zijn. Bouwterreinen vereisen in de meeste gevallen bijvoorbeeld veel minder stroom dan een festival of evenement. ISEEYOU heeft een breed aanbod generatoren met verschillende vermogens. Heb je voldoende aan een compacte generator van 60kVA, of ben je op zoek naar een echte krachtpatser van maar liefst 250kVA? Wij hebben ze allemaal!

Beschik je niet over de nodige technologische kennis om een generator met het juiste vermogen te kiezen. Dan helpen wij je graag verder. Ons gespecialiseerde team staat voor je klaar met persoonlijk advies over de verschillende generatoren en de bijbehorende kosten.

Betrouwbaar aggregaat op zonne-energie huren bij ISEEYOU

Er is niets belangrijker dan erop kunnen vertrouwen dat je gehuurde apparatuur naar behoren functioneert. Wij begrijpen dat maar al te goed. Kom je bij ISEEYOU een stille aggregaat huren? Dan ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs. Tevens helpen we je graag met het aansluiten van de generatoren, zodat we kunnen garanderen dat alles naar behoren werkt. Onze generatoren worden reeds ingezet in grote delen van Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Limburg, waaronder in de volgende plaatsen:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Valkenswaard

Ligt jouw locatie in een andere regio? Ook dan kun je bij ons natuurlijk een generator huren! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Waarom kiezen voor I See You?

"AL MEER DAN 700 GESLAAGDE PROJECTEN"

Videowagen van I See You
Bedrijfshal van I See You
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.