Mobiel cameratoezicht

De mobiele camera's van ISEEYOU zijn uitermate geschikt voor mobiel cameratoezicht op locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tijdelijke oplossing voor het beveiligen van je bouwplaats of festival terrein. De mobiele camera's zijn gemakkelijk in het gebruik en voordelig te huren. De kosten hiervoor worden zorgvuldig voor je berekend door onze deskundige medewerkers en volledig op maat gespecificeerd. Vraag je bij ons een offerte aan? Dan krijg je een op maat gemaakte prijs voor de mobiele camera verhuur zonder verborgen kleine letters aangeleverd. Transparantie en helderheid vanaf de start zorgen voor een soepele en uitstekende samenwerking.

Bel direct voor informatie06 13806968Offerte aanvragen

Flexibel en breed inzetbaar

Onze mobiele camera's zijn ideaal in het gebruik en breed inzetbaar. De camera's nemen 24 uur per dag, 7 dagen per week alles voor jou op. De camera's zijn te gebruiken voor tijdelijke en uiteenlopende doelen; Agrarische terreinen, buitenopslag, evenement- of festival terreinen, havens, objecten of parkeerplaatsen. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen wanneer je de camera's voor een ander project nodig hebt. De camera's zijn uitgerust met een full HD lens, wat betekent dat je altijd zeer scherp beeld hebt en indringers en/of voertuigen gemakkelijk kunt herkennen. Ook is het mogelijk om de mobiele camera's te koppelen aan een meldkamer. Hierdoor krijg je per direct een melding wanneer er iets op het terrein gebeurt.

Volledig mobiel systeem cameratoezicht op evenement

Snel optreden bij calamiteiten

De camera's van ISEEYOU zijn ideaal voor mobiel cameratoezicht op grote evenementen, waarbij je graag extra toezicht hebt. De camera's kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst, ze hebben dag en nacht visie en door de koppeling met de mobiele meldkamer is er altijd iemand die de beelden kan bekijken. Hierdoor kan er direct worden opgetreden bij verwondingen, ruzies, calamiteiten of gedrag dat niet wordt getolereerd. Door de mobiele eigenschap van de camera's kunnen ze in 1 dag worden geplaatst en ook weer worden verwijderd. De camera's zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en zijn duurzaam in gebruik. Dit komt door ons zelf ontwikkelde Smart Generator systeem, waarmee wij stroom kunnen opwekken op geavanceerde wijze, CO2 neutraal en zeer effectief. Door de Smart Generator enkele uren te laten draaien is er genoeg stroom om de camera's wel een week te voorzien van stroom! Met een energiezuinige cameramast, optimale flexibiliteit & service en natuurlijk de topkwaliteit van onze camera's, is uw evenement in goede en veilige handen.

Mobiele camerabeveiliging op werkplaats

Landelijke service op wereldniveau

ISEEYOU biedt landelijke service en is breed inzetbaar. Wij kunnen snel schakelen en bieden advies en service als maatwerk. Onze betrokkenheid bij eerdere projecten in provincies als Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Limburg leverde ons een loyale klantenkring op en bovendien een goede naam in de markt. We hebben inmiddels voor diverse projecten en evenementen mobiel cameratoezicht mogen verzorgen in onder andere onderstaande plaatsen:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Valkenswaard

Vraag onze ervaren medewerkers naar de mogelijkheden en profiteer optimaal van professionele service op maat. Veiligheid was nog nooit eerder zo goed geregeld. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en maak gebruik van een scherpe prijs voor de verhuur van deze uitstekende mobiele camerasystemen.


Waarom kiezen voor I See You?

"AL MEER DAN 700 GESLAAGDE PROJECTEN"

Videowagen van I See You
Bedrijfshal van I See You
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.