Mobiele objectbeveiliging huren

Heb je een pand of object waarvoor je tijdelijke camerabewaking nodig hebt? Onze mobiele objectbeveiliging is hiervoor bij uitstek geschikt. Wij focussen ons voornamelijk op de tijdelijke bewaking van evenementen en objecten en beschikken over een groot aantal mobiele camera’s die op diverse wijzen te bevestigen zijn. Voor grote terreinen zijn onze cameramasten bijvoorbeeld erg geschikt. Deze zijn 8 meter hoog en hebben een bereik tot maar liefst 300 meter. De full HD-camera’s leveren perfect scherp beeld dat gebruikt kan worden voor diverse doeleinden.

Bel direct voor informatie06 13806968Offerte aanvragen

Onze mobiele objectbeveiliging kan op elke locatie worden ingezet. Denk aan parkeerplaatsen, in havens en een buitenopslag. Het tijdelijke karakter speelt daarbij een grote rol, hoewel we tevens voor langere perioden voor camerabewaking kunnen zorgen. Met deze mobiele camera’s kunnen we elk object bewaken, waarbij we tevens een koppeling met een meldkamer kunnen realiseren. Daardoor kan er bij eventuele calamiteiten direct worden ingegrepen. Dit is vaak de reden dat objectbeveiliging noodzakelijk is, hoewel ook het voorkomen van misdrijven een grote rol kan spelen. Camera’s schrikken immers ongenode gasten af, waardoor de kans op diefstal en vernieling wordt verkleind.

Objectbeveiliging met mobiel CCTV-systeem

Tijdelijke objectbeveiliging op maat

Bij ISEEYOU zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van tijdelijke objectbeveiliging voor zeer uiteenlopende locaties. Camerabewaking is wat ons betreft altijd maatwerk, want elk terrein of object ziet er anders uit. Om het object of terrein zo goed mogelijk te kunnen beveiligen maken we dan ook een inschatting van de risico’s en denken we actief met je mee voor een zo optimaal mogelijke plaatsing van de camera’s. Met de komst van onze smart generator kunnen we bovendien binnenkort al onze systemen volledig zelfvoorzienend leveren. Daar wekken we namelijk onze eigen stroom mee op, waardoor onze objectbeveiliging niet alleen van topkwaliteit is, maar ook nog eens CO2 neutraal. Doordat objectbeveiliging maatwerk is kunnen we geen standaard prijzen noemen voor onze diensten. Wil je graag een offerte ontvangen voor het huren van onze cameramasten? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden en prijzen voor objectbeveiliging.

Mobiele camerabeveiliging op werkplaats

Wat is ons werkgebied?

Of je nu objectbeveiliging in Gelderland of Brabant wilt huren of in Zuid-Holland of Limburg, we staan in het hele land voor je klaar. We hebben onze diensten dan ook reeds in vele steden mogen leveren, waaronder in:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Valkenswaard

Waar je ons ook inschakelt, wij bewaken jouw terrein, pand of evenement met alleen de beste apparatuur en zorgen zo voor een gevoel van veiligheid, 24 uur per dag en 7 dagen per week.


Waarom kiezen voor I See You?

"AL MEER DAN 700 GESLAAGDE PROJECTEN"

Videowagen van I See You
Bedrijfshal van I See You
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.