Tijdelijke beveiliging voor terreinen

Bij ISEEYOU ben je aan het juiste adres voor de tijdelijke beveiliging van terreinen. We zijn namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van mobiele cameramasten, waardoor we op elke mogelijke locatie voor de juiste beveiliging kunnen zorgen. Deze camera’s leggen in hoge kwaliteit HD-beeld vast wat er op het terrein gebeurt, waardoor het mogelijk is om ook zonder fysiek aanwezig te zijn te kunnen surveilleren. Het maakt daarbij niet uit om wat voor terrein het gaat. Onze mobiele camerabewaking is niet alleen geschikt voor onder andere agrarische terreinen, buitenopslagplaatsen, havens en parkeerplaatsen, maar ook voor allerlei evenementen waarbij beveiliging op locatie gewenst is. Door het mobiele karakter van onze camera units kunnen we deze overal installeren, waarbij vaak de voorkeur uitgaat naar onze eigen cameramasten. Deze zijn maar liefst 8 meter hoog en bieden zicht tot wel 300 meter. Met één of meerdere van deze masten kan het gehele terrein worden overzien, wat de veiligheid aanzienlijk verhoogt.

Bel direct voor informatie06 13806968Offerte aanvragen

Mobiele beveiliging op locatie: de voordelen

Mobiele beveiliging voor terreinen heeft vele voordelen ten opzichte van het plaatsen van vaste camera’s. Onze camera’s zijn namelijk zeer gemakkelijk te plaatsen en te installeren, waardoor ze een zeer flexibel karakter hebben. Doordat we zelf de stroom opwekken zijn ze bovendien een milieuvriendelijke keuze. Het is ons doel om volledig CO2 neutrale beveiliging voor terreinen aan te bieden, wat lukt dankzij onze in eigen huis ontwikkelde smart generator. Deze genereert stroom voor de volledige inzet aan cameramasten en diezelfde stroom kan tevens worden ingezet voor andere doeleinden. Daarnaast is mobiele beveiliging op terreinen voor bepaalde tijd ook voordeliger dan het plaatsen van vaste camera’s. Bij ISEEYOU hanteren we zeer aantrekkelijke prijzen en hebben we niet voor niets al een grote klantenkring opgebouwd in onder andere de volgende steden:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Valkenswaard

Waar je ons ook inschakelt, wij bewaken jouw terrein, pand of evenement met alleen de beste apparatuur en zorgen zo voor een zeker gevoel van veiligheid, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Volledig mobiel systeem cameratoezicht op evenement

Tijdelijke beveiliging inclusief meldkamer

Bij ISEEYOU snappen we dat een camera ophangen weinig nut heeft als de beelden niet realtime kunnen worden gecheckt. Daarom kunnen al onze camera’s worden gekoppeld aan een meldkamer, zodat er direct actie ondernomen kan worden bij verdachte situaties of het vaststellen van strafbare feiten. Welke actie dat is bepalen we in onderling overleg. We kunnen jou op de hoogte stellen, maar ook direct contact opnemen met instanties als de politie en/of brandweer. Zo weet je zeker dat jouw terrein optimaal beveiligd is en dat er niet alleen aan preventie wordt gedaan, maar er ook snel wordt ingespeeld op mogelijk gevaarlijke situaties.

Installatie voor tijdelijk cameratoezicht containerterrein

Wat kost beveiliging voor terreinen?

Meer weten? Neem dan contact met ons op, dan sturen we je graag een offerte op maat voor onze beveiliging voor terreinen. Dit is namelijk altijd maatwerk en we gaan dan ook graag met je in gesprek over je wensen en eisen met betrekking tot het gebied of object dat je wilt laten bewaken. Wij zorgen vervolgens voor de rest! We werken voornamelijk in Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Limburg, maar zijn werkzaam door het hele land. Neem dus vooral contact met ons op, ook als je buiten deze regio op zoek bent naar camerabeveiliging op maat.


Waarom kiezen voor I See You?

"AL MEER DAN 700 GESLAAGDE PROJECTEN"

Videowagen van I See You
Bedrijfshal van I See You
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.