Tijdelijke bouwbeveiliging met een mobiele cameramast

Wij bij ISEEYOU snappen het belang van een adequaat beveiligingssysteem dat tijdelijk gebruikt kan worden bij bouwprojecten. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van cameramasten. Bij ons huur je voordelig een bouwcamera en kun je tevens gebruik maken van onze meldkamer. Het inzetten van cameramasten is een uitstekend preventief middel tegen inbraak, ongewenste bezoekers en vandalisme. Onze cameramasten zijn 8 meter hoog waardoor goed overzicht gehouden wordt over bouwterreinen en andere soortgelijke terreinen. De cameramasten zijn overal te plaatsen door de inzet van onze eigen smart generator, die zelf de stroom opwekt waar de camera's op draaien.

Bel direct voor informatie06 13806968Offerte aanvragen

Van installatie van de bouwcamera tot een beveiligingsmelding

Onze mobiele cameramasten zijn een uitkomst als je op korte termijn een effectieve vorm van tijdelijke bouwbeveiliging zoekt. Een mobiele cameramast is sneller te plaatsen dan andere (permanente) vormen van camerabeveiliging. Eenmaal geïnstalleerd zal de mobiele cameramast direct operationeel zijn. Deze kan bovendien gekoppeld worden aan onze meldkamer. Met HD beeld en een bereik tot wel 300 meter zorgt de cameramast voor uitstekende situatie-analyses van het bouwterrein. Analyses en identificatie bij mogelijke problematische situaties zal daardoor makkelijk uitgevoerd kunnen worden.

Mobiele camerabeveiliging op werkplaats

De beste beveiligingsoptie voor in de bouw

Wij bespreken van te voren welke vorm van beveiliging het beste past. Wanneer je een oplossing zoekt voor camerabewaking dan is een tijdelijke mobiele bouwcamera vaak het meest geschikt. Het huren van een bouwcamera is bij ons zeer voordelig. Doordat de bouwcamera mobiel is, zal de camera snel worden geïnstalleerd wat een hoop onnodige kosten scheelt. Voor de verhuur maken wij altijd een prijs op maat. Bij ISEEYOU snappen wij dat bouwbeveiliging maatwerk is.

Voor beveiliging binnen de bouw en andere terreinen buiten is de bouwcamera geschikt. De bouwcamera is een cameramast van 8 meter hoog en kan daardoor goed compleet een terrein overzien. Door het bereik van 300 meter, de hoge kwaliteit HD beeld en de hoogte van de mast raden wij dan ook de verhuur van onze tijdelijke mobiele bouw cameramasten aan voor soortgelijke projecten. Als een mobiele beveiligingsmast voor jou de beste beveiligingsoplossing is dan bespreken we ook wat wenselijk is bij een eventuele melding. Het is mogelijk om de beveiliging aan ons en onze meldkamer over te laten, maar je kunt ook zelf betrokken worden bij de constatering van calamiteiten. Daarnaast is het mogelijk dat je ook inzicht krijgt in de video-opnames. Je kunt altijd meekijken op de livefeed via een eigen inlog. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Volledig mobiel systeem cameratoezicht op evenement

Een mobiel beveiligingssysteem met eigen stroomtoevoer

Ben je op zoek naar een beveiligingscamera die op elke plek toezicht kan houden? Dan kun je kijken naar onze masten met eigen stroomtoevoer. Voor diverse doeleinden is ons systeem geschikt, zoals bij beveiliging van objecten, parkeerplaatsen, een buitenopslag of bouwplaats. Voor onze mobiele cameramasten is namelijk geen stroom nodig. Onze cameramasten zijn daarom overal te plaatsen. In de cameramasten zit namelijk een smart generator ingebouwd. Deze hebben we speciaal ontwikkeld met als doel de cameramasten overal te kunnen plaatsen, middels een CO2 neutraal systeem.

Naast mobiele, zelfvoorzienende cameramasten kun je bij ons tevens beveiligde containers huren. Deze zijn voorzien van zonnepanelen en draaien tevens op een smart generator. Deze is sterk genoeg om de camera's van voldoende stroom te voorzien en eventueel machines dag en nacht op te laden. De generator is dan ook ontwikkeld om als extra stroomvoorziening te dienen. In combinatie met ons WiFi access point kun je zowel gebruik maken van stroom als van WiFi.

Ben je op zoek naar bouwbeveiliging met een duurzame insteek? Dan staan wij voor je klaar! Wij bij ISEEYOU zijn werkzaam in heel Nederland. Van de provincie Brabant en Gelderland tot aan Zuid-Holland en Limburg. In de volgende steden hebben we al verschillende vormen van videobewaking mogen realiseren:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Valkenswaard


Waarom kiezen voor I See You?

"AL MEER DAN 700 GESLAAGDE PROJECTEN"

Videowagen van I See You
Bedrijfshal van I See You
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.