Videobewaking op locatie

Bij ISEEYOU bieden we videobewaking op maat aan voor allerlei toepassingen. Videobewaking op locatie kan veiligheid bieden, wat bij vele bedrijfspanden en terreinen noodzakelijk is. Afhankelijk van het soort pand of bedrijventerrein dat je bezit, heb je de keuze tussen bewaking met vaste camera's en videobewaking met tijdelijke mobiele cameramasten. Mobiele cameramasten worden gebruikt op diverse locaties, zoals bij parkeerplaatsen of een buitenopslag. Het opzetten van cameramasten gaat vrij snel, waar het installeren van vaste camera's meer tijd kost. Het voordeel van vaste camera's is echter de voordelige investering op de lange termijn.

Bel direct voor informatie06 13806968Offerte aanvragen

Het inzetten van een mobiele cameramast

Een mobiele cameramast kunnen we snel voor je plaatsen. Doordat de cameramast mobiel is én voorzien van een eigen stroombron (we wekken zelf stroom op met onze eigen smart generator), wordt het huren van deze vorm van videobewaking vaak gebruikt voor tijdelijke doeleinden. Wanneer je tijdelijk videobewaking op locatie nodig hebt zoals bij een festival of evenement dan is een mobiele cameramast zeer geschikt. Mobiele videobewaking betreft bij ons vaak een losse mast van 8 meter hoog, waarop een HD camera is geïnstalleerd. Doordat de camera hoog hangt, kan goed toezicht worden gehouden op een groot deel van de locatie. Voor grote terreinen zoals agrarische en bouwterreinen is dit zeer geschikt. Mobiele cameramasten plaatsen wij tevens vaak op evenementenlocaties en bij festivals.

Tijdelijk cameratoezicht evenemententerrein

Het plaatsen van cameratoezicht

Een mobiele cameramast kan snel ter plekke worden geïnstalleerd. Dit in tegenstelling tot de installatie van vaste camera's. We zullen eerst in kaart brengen welke hoeken gedekt moeten worden en welke camera installaties voor jou geschikt zijn. Het voorbereiden is namelijk minstens zo belangrijk als de installatie om veiligheid te kunnen bieden.

Videobewaking en meldingen

Onze vaste camera's en mobiel videobewakingssysteem bieden 24 uur per dag beveiliging. Zowel bij mobiele cameramasten als bij vaste camera's is sprake van een meldingssysteem en het beeld zal regelmatig gecontroleerd worden. Bij een incident of melding van het videobewakingssysteem zal onze meldkamer daar direct op de gewenste wijze op inspelen. Het is tevens mogelijk om de livebeelden door te sturen naar onze meldkamer. Door deze beelden te koppelen aan een online toezichtprogramma ben je extra verzekerd van controle op je pand of locatie. Dit kan in verschillende situaties een uitkomst bieden. Als je op bepaalde momenten niet aanwezig bent dan houdt onze meldkamer toezicht. Wanneer er sprake is van beweging op beeld of inbraak zal een melding worden verstuurd, naar jou of naar een andere instantie. Het is ook mogelijk dat wij met een mobiele security samenwerken. Bij beweging op de camera wordt een melding gemaakt en wordt meteen beveiliging naar het pand gestuurd. Wil je weten wat voor soort cameratoezicht bij jou past? Wij bieden verhuur van diverse diensten videobewaking aan tegen een voordelige prijs. Doordat wij onze eigen systemen ontwikkeld hebben ben je altijd verzekerd van maatwerk en lage kosten.

Objectbeveiliging met mobiel CCTV-systeem

Bij ISEEYOU zijn we werkzaam door heel Nederland, van de provincies Brabant en Gelderland tot aan Zuid-Holland en Limburg. In het Westen en Zuiden van het land zijn wij het meeste actief, maar in alle volgende steden hebben we reeds videobewaking op locatie mogen installeren:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Valkenswaard


Waarom kiezen voor I See You?

"AL MEER DAN 700 GESLAAGDE PROJECTEN"

Videowagen van I See You
Bedrijfshal van I See You
Camera I See You beveiliging in container

Offerte aanvragen?

I See You inschakelen ter beveiliging van bijvoorbeeld je terrein?
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan altijd!

Bedrijfsinformatie

ISEEYOU biedt mobiele camera-masten aan die flexibel, gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden op elke gewenste te beveiligen locatie.